Menu
VVE vernisage

Een serie van 6 abstracten op groot formaat maakte ik voor een Vereniging van Eigenaren. De werken geven een dynamische uitstraling aan de openbare ruimtes in het appartementen complex. Een officiële opening met grote opkomst opende de permanente expositie.

Saab Dealer event

Ik exposeer ook bij u op locatie zoals bij Fase auto dealer van Kia, Saab en Mitsubishi. Op een aftersales event van Saab gingen mijn schilderijen de confrontatie aan met de laatste Saab modellen. Een groot geïnteresseerd publiek bezocht de show.

Making of new site

Voor deze site heb ik al mijn werk opnieuw laten fotograferen door fotograaf Bjorn van der Zwaard. Het uitgangspunt was de detaillering van het werk. Hetgeen in vele fraaie close ups op deze site is te zien.

Koningsmarkt

Op Koningsdag sta ik op kunstmarkten, de kunstmarkt in Park Rijnstrook 2013 leverde 20.000 bezoekers op. Het prachtige weer zorgde ervoor dat mijn werk geweldig tot uitdrukking kwam tegen de achtergrond van het park.

Kia Dealer event

Uwschilderijopmaat bij u op locatie is een nieuwe mogelijkheid om uw event op een andere manier aan te kleden. Bij de openeing van de nieuwe showroom van Kia in Alphen aan den Rijn stonden mijn schilderijen tussen de nieuwe Kia’s. Een spannend contrast met veel bezoekers en vele enthousiaste reacties. Ik sta open voor uw suggesties waarmee mijn werk op een andere manier gepresenteerd kan worden.

Galerie Nieuwkoop

Jaarlijks vindt er de Groene Hart Kunstprijs plaats in galerie Rijlaarsdam in Nieuwkoop. Hier ziet u een impressie van de expositie.